TERMENI SI CONDITII

1)Obiectul și acceptarea termenilor de utilizarea

2)Utilizarea site-ului nostru

3)Proprietate. Marci comerciale. Drepturi de autor.

4)Excluderea și limitarea raspunderii noastre

5)Contact. Comunicari scrise. Notificari. Întrebări sau Reclamatii.

6)Abonarea și dezabonarea la news-letter

7)Politica de confidentialitate

8)Cookies.

9)Statutul dumneavoastră. Incheierea contractului. Nulitate.

10)Dreptul legal de retragere

11)Transferul riscului. Transferul proprietatii.

12)Prețul produselor

13)Plata produselor

14)Livrarea produselor

15)Măsuri în caz de defecte sau neconformitate

16)Informații despre returul produselor cumpărate

17)Dispozitii finale

 

 

1.Obiectul și acceptarea termenilor de utilizare

 

1.1. Intregul continut al site-ului EFFRENE - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea EFFRENE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor ( Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EFFRENE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.  

1.2. Accesul dvs. și utilizarea Site-ului nostru sunt supuse și reglementate de toate legile și regulamentele în materie precum și de acești „Termeni și condiții” de utilizare, inclusiv orice politici sau alte condiții menționate în prezentul document și disponibile pe Site, conform modificărilor intervenite în decursul timpului .Vă rugăm să citiți acești „Termeni și Conditii” cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți Site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați EFFRENE.RO, vom considera că ați acceptat acești „Termeni și Condiții”. Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita în mod specific să acceptați „Termeni și Conditii”. Prin acceptarea acestora, sunteți de acord să respectați „Termeni și Condiții” în versiunea publicată pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.

1.3. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment Site-ului nostru și Termenilor și Conditiilor prin postarea pe Site-ul nostru, fără nici o altă notificare. Asigurați-vă că recitiți „Termeni și Conditii”  în mod regulat deoarece dacă accesați sau utilizați acest Site se va considera că ați fost de acord cu „Termenii și Conditii” în versiunea publicată pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs

 

 

2.Utilizarea site-ului nostru

 

2.1. Vă acordăm un drept limitat de a accesa și de a utiliza Site-ul nostru pentru uz propriu. Nu aveți voie:

-să reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, retransmiteți, distribuiți sau să exploatați Site-ul nostru, inclusiv orice parte a conținutului acestuia în orice scop, fără a obține acordul nostru scris în prealabil; 

-să colectați listele de produse, descrierile sau prețurile produselor; (iii) să utilizați în mod derivat Site-ul nostru sau conținutul acestuia; 

-să descărcați sau să copiați informații în beneficiul unei alte afaceri;  

-să utilizați instrumente de extracție a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și de extracție de date.


2.2. Nu aveți dreptul să abuzați de EFFRENE.RO prin introducerea cu bună știință de viruși sau alte materiale, care sunt rău intenționate sau dăunătoare tehnologic, prin încercarea de a obține acces neautorizat pe Site-ul nostru, sau prin atacarea Site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack ). O încălcare a acestei dispoziții poate constitui infracțiune și este posibil să vă raportăm autorităților competente pentru astfel de acte, fără a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

 

2.3. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula oricând accesul la Site-ul nostru  , în special dacă noi considerăm că utilizați EFFRENE.RO în orice mod care este contrar prevederilor cuprinse în  „Termeni și Conditii” sau într-un mod dăunător.  

 

2.4. Veți putea revoca consimțământul la prevederile cuprinse în „Termeni și Condiții” și/sau solicita oricând anularea înregistrării și ștergerea din Site-ul nostru, fără a fi percepute taxe, contactând Serviciul Clienți, în scris (este suficient un e-mail), la adresa office@effrene.ro. Această revocare a consimțământului nu se aplică în cazul tranzacțiilor deja existente între noi.

 

2.5.În orice caz, putem păstra datele atâta timp cât suntem obligați de legislația în vigoare, inclusiv de legea societăților comerciale sau legea fiscală sau, în caz contrar, să păstrăm informațiile legate de tranzacții.

 

2.7 În cazul în care nu a avut loc nici o tranzacție între noi înainte de revocare sau cererea de anulare a înregistrării, vom elimina datele dvs. din sistem, astfel încât să nu mai existe posibilitatea accesării acestora.

 

2.8. Vi se permite să vă înregistrați o singură dată și să folosiți un singur cont de client. Nu vi se permite să utilizați conturile oricărui alt client înregistrat sau să furnizați părților terțe posibilitatea de a vă folosi contul. Nu vi se permite să creați cu rea intenție conturi suplimentare cu scopul de a abuza de funcționalitatea Site-ului nostru sau a altor utilizatori sau să încercați să vă dați drept un alt utilizator.

2.9. Dacă vom stabili că v-ați înregistrat de mai multe ori și că aveți mai multe conturi de client, avem dreptul, la discreția noastră, de a le anula pe toate sau o parte din înregistrări sau conturi fără o notificare prealabilă. Dacă, din orice motiv, credem că nu ați respectat prevederile cuprinse in „Termeni și Condiții”, vă vom notifica pentru a remedia această non-conformitate. Dacă nu remediați situația, astfel încât să satisfaceți cerințele noastre, vom restricționa accesul prin dezactivarea detaliilor de identificare a utilizatorului, parolei și/sau altor informații de securitate și astfel vom anula accesul dvs.

 

 

3.Proprietate. Marci comerciale. Drepturi de autor.

 

3.1. "EFFRENE luxury brands" și alte semne, logo-uri și nume de servicii sunt proprietatea EFFRENE S.R.L. Mărcile comerciale ale EFFRENE S.R.L. nu trebuie, în nici un caz să fie utilizate în legătură cu orice produs sau serviciu care nu este legat de EFFRENE SRL, cu excepția cazului în care se obține în prealabil o autorizatie în scris de la EFFRENE SRL.   Toate celelalte mărci comerciale care nu sunt deținute de  EFFRENE SRL, dar care apar pe acest Site sunt proprietatea titularului lor care este sau nu conectat, în relatie contractuală sau sponsorizat de către EFFRENE SRL.

 

3.2. Toate programele software utilizate pe acest Site sunt proprietatea EFFRENE. Tot conținutul software-ului, elaborarea acestuia și software-ul în totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afișarea sau executarea conținutului acestui site nu sunt permise fără obținerea consimțământului prealabil scris al EFFRENE S.R.L.

 

4.Excluderea și limitarea raspunderii noastre

 

4.1. Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele afiliaților noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:

•pierderi cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului;

•pierderea de date;

•pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic;

•pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate; și

•pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.


4.2. Nu căutăm (și nici unul din acești „Termeni și Conditii” nu au această destinație) să excludem sau să limităm răspunderea și nici o excludere sau limitare a răspunderii nu se aplică în următoarele cazuri:

•pierderi sau daune cauzate de fraudă, greșeli intenționate sau înșelăciune săvârșită cu intenție de noi;

•răspundere care, conform legilor în vigoare de protecție a consumatorilor sau răspundere față de produs, nu poate fi exclusă;

•nicio altă răspundere, care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legislația în vigoare.

 

4.3. Nu ne asumăm nici o răspundere dacă sunteți induși în eroare de către terți neautorizați care se prezintă drept reprezentanți ai EFFRENE. Vă rugăm să ne informați dacă aflați de un astfel de comportament din partea unui terț, la Serviciul Clienți prin email la adresa office@effrene.ro

 

4.4. Site-ul EFFRENE.RO este gazduit de serverele unei terte firme. EFFRENE S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. EFFRENE S.R.L nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului EFFRENE S.R.L. EFFRENE S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul EFFRENE.RO . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

5.CONTACT, COMUNICĂRI SCRISE, NOTIFICĂRI, ÎNTREBĂRI SAU RECLAMAȚII

 

5.1. Întrebările, comentariile și solicitările cu privire la acesti „Termeni și Conditii” și cu privire la drepturile pe care le aveți în conformitate cu aceasti „ Termeni și Condiții”  și legea aplicabilă sunt binevenite și vor fi adresate în scris. Este suficient un e-mail adresat office@effrene.ro. Folosirea site-ului www.effrene.ro implica acceptarea prevederilor cuprinse în „ Termeni și Conditii”. Recomandam citirea cu atentie a acestora. EFFRENE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 

 

5.2. EFFRENE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul EFFRENE si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei EFFRENE fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

5.3. Legile aplicabile solicită ca o parte din comunicările pe care vi le trimitem să fie în scris. Utilizând Site-ul EFFRENE.RO , acceptați faptul că veți comunica cu noi în principal prin mijloace electronice. Din motive contractuale sunteți de acord cu aceste mijloace electronice de comunicare și sunteți de acord că toate contractele, notificările, informațiile și alte comunicări pe care vi le transmitem vor respecta cerințele legale conform cărora aceste comunicări se vor face în scris, cu excepția cazului în care legislația aplicabilă nu permite acest acord. 

 

5.4. Dacă aveți întrebări sau reclamații privind termenii și condițiile noastre, un produs, serviciu EFFRENE sau orice alt aspect, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți prin email la adresa office@effrene.ro

 

5.5. Toate notificările dvs. adresate nouă trebuie să fie efectuate prin e-mail la:  office@effrene.ro 

 

6.Abonarea și dezabonarea la newsletter

 

6.1. Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului EFFRENE S.R.L este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor „Termeni și Condiții”. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

6.2. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. EFFRENE detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 

6.3. Abonatii newsletter-ului EFFRENE pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului EFFRENE mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, EFFRENE nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 

6.4. EFFRENE isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca EFFRENE are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 


7.Politica de confidentialitate

  

7.1. EFFRENE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre EFFRENE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre EFFRENE nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@effrene.ro.

 

7.2. Datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

7.3. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul EFFRENE sunt transmise pe cale electronica, EFFRENE nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, EFFRENE va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 

7.4. Informatiile furnizate către EFFRENE  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului EFFRENE, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. EFFRENE nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

 

7.5. EFFRENE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. EFFRENE nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de EFFRENE in scopul precizat in prezentul document.

 


8.Cookies

 

8.1. Veți găsi Politica noastră privind Cookie-urile, accesând linkul următor: http://www.effrene.ro/politica-cookies

 


9.Statutul dumneavoastră și incheierea contractului. Nulitate

 

9.1. Prin acceptarea acestor „Termeni și Condiții”, confirmați că sunteți consumator, că aveți cel puțin 18 ani și că sunteți apt din punct de vedere legal pentru a încheia contracte obligatorii în numele dvs. și că toate datele furnizate și necesare pentru achiziționare sunt corecte, complete și adevărate în momentul în care plasați comanda.

 

9.2. Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare.

 

9.3. Comanda poate fi plasată numai prin intermediul EFFRENE.RO. Pentru a face acest lucru, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul "finalizează comanda". Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dvs. de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda.

 

9.4. După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmăm primirea și înregistrarea comenzii dvs. ("Primire Comandă / Confirmare"). Acest lucru nu înseamnă că această comandă a fost acceptată. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare efectuată de dvs. a unui produs listat pe EFFRENE.RO. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai după acceptarea de către noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de către dvs, urmând a vă transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informăm că produsul a fost expediat ("Confirmarea Expedierii"). În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, vă vom informa cu privire la aceasta situatie și vom rambursa sumele plătite de catre Dvs. pentru acest produse, dacă este cazul, în conformitate cu dispozițiile de rambursare din secțiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere , in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

 

9.5.. Putem rezilia contractul de cumpărare printr-o notificare, iar dvs. nu aveți dreptul de a solicita despăgubiri în următoarele cazuri:

 

-datele furnizate de dvs. pe Site sunt incomplete sau incorecte;

-nerespectarea termenilor si condițiilor noastre (cu excepția cazurilor de nerespectare minoră);

-activitatea dvs. pe Site provoacă sau poate provoca prejudicii de orice fel pentru noi, afiliații sau furnizorii noștri;

-efectuarea a mai mult de doua încercări consecutive de livrare eșuate pentru același produs.

 

9.6. În cazul în care o instanță sau autoritate competentă decide că oricare dintre dispozițiile acestor „Termeni și conditii” este nula, ilegală sau inaplicabilă conform legii aplicabile, această dispoziție va fi modificată și interpretată astfel încât să fie realizete cel mai bine obiectivele dispoziției inițiale în măsura permisă de lege. Restul dispozițiilor vor rămâne în vigoare.

 

 

10.Dreptul legal de retragere

 

10.1 Aveți dreptul legal de a vă retrage comanda sau din contractul încheiat cu noi în termen de 14 zile, fără a motiva retragerea. Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Perioada de retragere va expira la 14 zile după:

 

-data livrării, adică data la care dvs. sau o parte terță (alta decât transportatorul) indicată de dvs., intrați în posesia fizică a produsului; sau

-în cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singură comandă și livrate separat: (i) ultima zi în care dvs., sau o parte terță (alta decât transportatorul) indicată de dumneavoastră, intrați în posesia fizică a ultimului produs, sau (ii) dacă este cazul, data la care vă anunțăm că nu mai putem livra produsele comandate; sau

-în cazul unei comenzi referitor la livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau piese: (i) data la care dvs. sau o parte terță (alta decât transportatorul) indicată de dumneavoastră, intrați în posesia fizică a ultimului lot sau ultimei piese, sau (ii) data la care vă anunțăm că nu putem livra loturi sau piese suplimentare.

 

10.2. Trebuie să informați EFFRENE cu privire la decizia de a vă retrage, printr-o declarație fără echivoc, Trimiteți o scrisoare prin e-mail la adresa office@effrene.ro . Este obligatoriu să includeți elementele enumerate în mod cumulativ:

 - numărul comenzii (ID-ul comenzii) sau numărul facturii,

-numărul contului bancar / titularul contului bancar în care ar trebui să fie rambursată suma  

-o declarație clară că vă retrageți din contractul de achiziție în cauză.

 

10.3. Nu vă puteți retrage în cazul:

- produselor fabricate conform specificațiilor dvs. sau personalizate în mod clar;

- produselor susceptibile a se deteriora sau a se perima rapid;

-produselor care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate după livrare; 

 

10.4.  Vom efectua această rambursare prin transfer bancar. Avem dreptul de a amâna rambursarea până la primirea produselor sau până la furnizarea dovezii că ați trimis înapoi bunurile, oricare caz survine primul.

 

10.4.1. Returnarea produsului: Veți trimite înapoi produsele la adresa noastră de retur nu mai târziu de 14 zile de la data la care ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă trimiteți înapoi produsul înainte ca perioada de 14 zile să expire. Produsul poate fi returnat numai prin poștă sau curier. Adresa de retur va fi str. Intrarea Amurgului nr.3, loc. Turda, jud. Cluj,401037.

 

10.4.2. Costurile de returnare a produsului: Conform legii, cheltuielile cu returul produselor catre comerciant revin in sarcina consumatorului.

 

10.4.3. Rambursarea: Dacă vom accepta returnarea produsului, vă vom rambursa toate plățile primite de la dvs, cu excepția costurilor de livrare, nu mai târziu de 14 zile de la primirea produsului returnat nouă.

 


11.Transferul riscului și a proprietatii 

 

11.1. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va trece în grija dvs. atunci când dvs. sau o parte terță indicată de dvs. (alta decât transportatorul solicitat de EFFRENE) dobândește posesia fizică a produselor. În cazul returului de produse, riscul de pierdere sau deteriorare a produselor trece în grija noastră atunci când noi, sau o parte terță indicată de către noi, dobândește posesia fizică a produselor.

 

11.2. Dreptul de proprietate asupra produselor va trece în grija dvs. când vom primi plata integrală a tuturor sumelor datorate pentru produse, inclusiv cheltuielile de livrare dacă este cazul, comisioanele de manipulare sau taxe similare, dacă este cazul. În cazul returului de produse, dreptul de proprietate asupra produselor va trece în grija noastră după îndeplinirea obligațiilor noastre de rambursare în conformitate cu acești „Termeni și Condiții” .


12.Prețul produselor

 

12.1. Prețurile produselor sunt cele exprimate pe EFFRENE.RO la momentul comenzii, cu excepția cazurilor unor erori evidente.

 

12.2. Prețurile produselor sunt exprimate în moneda indicată pe Site și includ TVA. Produsele sunt facturate exclusiv în moneda indicată pe Site. Nu suntem responsabili pentru orice comisioane de conversie aplicate de banca emitentă a cardului dvs. de credit sau de debit. Comisioanele de conversie, cum ar fi cele valutare vor fi suportate de dvs.

 

12.3. Facturile sunt emise doar pe numele persoanei care a plasat comanda.

 

12.4. Prețurile produselor și alte costuri sunt supuse oricând modificării, dar schimbarile nu vor afecta comenzile anterioare modificarilot.

 


13.Plata produselor

 

13.1. Plata produselor comandate de pe site-ul EFFRENE.RO se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre EFFRENE.RO la adresa de e-mail office@effrene.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul EFFRENE. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.  

 

13.2. Perioada de plată depinde de modalitatea de plată pe care o alegeți și/sau de furnizorul terță parte de servicii de plată. Dacă nu putem efectua livrarea unui produs comandat după ce ați efectuat plata, vă vom rambursa suma plătită pentru acest produs, în conformitate cu dispozițiile privind rambursarea din secțiunea privind drepturile dvs. legale de retragere stabilite în acești „Termeni și Condiții”, in termen de cel mult 7 zile.

 

13.3. Atunci când alegeți o modalitate de plată care implică un furnizor terță parte de servicii de plată ați putea fi supus unor termeni și condiții și/sau unor taxe percepute de terța parte și veți achita în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile între dvs. și furnizorul terță parte de servicii de plată; vă recomandăm să citiți acești termeni și condiții.

 

13.4. Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care modalitatea de plată care implică un furnizor terță parte de servicii de plată nu este disponibilă sau nu funcționează.


13.5. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

        Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

        - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

              - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

        Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 


13.6. Ne rezervăm dreptul de a aduce oricând modificări asupra modalităților de plată disponibile și/sau a condițiilor acestora prin postarea modalităților de plată disponibile pe acest Site fără nici o altă notificare.

 

13.7. Ne rezervăm dreptul de a restricționa în mod individual modalitățile de plată disponibile pentru dvs. În cazul în care se aplică o astfel de restricție și doriți să primiți mai multe informații, contactați Serviciul Clienți, prin adresa de email office@effrene.ro.

 

 

14.Livrarea produselor

 

14.1. Livrarea produselor se face oriunde în Romania, prin intermediul unor firme de curierat rapid.

 

14.2. TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. EFFRENE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor.

 

14.3. Costurile de livrare sunt:

 

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 100 RON 

 

- 14.9 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 100 RON

 

14.4. Livrarea se face prin FanCourier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

 

14.5. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

 

14.6 Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

14.7. EFFRENE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  EFFRENE SRL  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

14.8. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de EFFRENE SRL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de EFFRENE SRL de la acest client. 

 


15.Măsuri în caz de defecte sau neconformitate

 

15.1. În cazul în care produsul livrat este defect sau neconform, beneficiați de drepturile care decurg din garanția noastră. Nu beneficiați de drepturile și dispozițiile prezentei secțiuni (măsuri în caz de defecte sau neconformitate) în măsura în care știați despre defect atunci când ați plasat comanda (sau cineva o terță parte în numele dvs.) sau dvs. ați cauzat defectul.

 

15.2. În cazul în care un produs livrat este defect sau neconform, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, într-un termen de 7 zile  de la descoperirea defectului sau neconformității și să ne returnați produsul. În acest caz, ne veți furniza documente justificative pentru reclamația dvs., inclusiv (i) formularul RMA completat (formular care îl veți găsi în colet sau îl puteți solicita la Serviciul Clienți la adresa de email office@effrene.ro, factura sau dovada plății, și (ii) o declarație scrisă sau alte documente pe care se bazează cererea dvs. și motivele reclamației, și/sau (iii) alte documente cerute de legislația în vigoare. Vom examina produsul în consecință.

 

15.3. Aveți dreptul de a solicita repararea sau înlocuirea produsului, în cazul în care această solicitare nu este nerezonabilă în ceea ce privește natura defectului sau a neconformității si cu respectarea conditiilor de acordare a garantiei . Dacă, în mod rezonabil, nu putem repara sau înlocui produsul, vă vom rambursa suma plătită pentru acest produs in termen de 14 zile conform legii. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții , sunteți de acord în mod expres că în temeiul obligației noastre de garanție, putem alege să vă rambursăm suma plătită pentru acest produs având în vedere că, din perspectiva drepturilor consumatorilor, rambursarea este cel puțin la fel de favorabilă pentru Dvs., ca și alte drepturi de garanție de care puteți beneficia.

 

15.4. În caz de reparare sau înlocuire, vom livra produsul reparat sau înlocuit, fără a percepe costuri suplimentare. În acest caz, nu aveți dreptul la o rambursare a sumelor plătite sau o reducere a prețului de achiziție. Se vor aplica aceiași termeni și condiții din contractul de achiziție inițial pentru produsul reparat sau înlocuit. În caz de reapariție a aceluiași defect la produsul reparat sau înlocuit, în plus față de orice alte drepturi la garanție de care beneficiați, puteți returna produsul și solicita rambursarea sumei achitate.

 

15.6. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar. Dacă nu ne-ați comunicat deja acest lucru, vă rugăm sa ne transmiteți cel mai târziu la data returnării produsului, detaliile contului bancar personal (numele băncii, codul IBAN, numele titularului de cont), în care putem efectua rambursarea la adresa de e-mail office@effrene.ro .

 

15.7. Vă vom rambursa toate costurile rezonabile directe pe care le-ați suportat pentru returnarea produsului defect sau neconform. De asemenea, în cazul livrării unui/mai multor produs(e) care nu a/au fost comandat(e), vă vom rambursa aceste costuri de returnare.

 

15.8. Dacă nu există nici certificat de garanție pentru un anumit produs, factura sau dovada plății vor servi drept certificat de garanție. Pentru a apela la garanție, dacă este necesar, vă sfătuim să păstrați certificatul de garanție, factura sau dovada efectuării plătii.

 


16.Informații despre returul produselor cumpărate

 

16.1. Clientul poate denunta unilateral contractul cu EFFRENE SRL fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice. Astfel, produsele cumparate din EFFRENE.RO pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

 

16.2. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anunțați pe email (office@effrene.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

 

16.3. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

 

16.4.Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

 

16.5. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

 

16.6 Adresa retur: EFFRENE SRL, Intrarea Amurgului nr.3 , loc. Turda, jud. Cluj cod postal: 401037

 

16.6. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura  si formularul de retur completat.( formularul se va găsi în cutia în care produsul s-a expediat sau poate fi cerut la adresaa de email office@effrene.ro

 

16.7. EFFRENE SRL va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport, care sunt în sarcina clientului.

 

16.8. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur. 

 

 

16.9 Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna. Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

 

 

17.Dispozitii finale

 

 

17.1. Acești „Termeni și Condiții” precum și toate aspectele apărute in legătura cu aceștia  și contractul de cumpărare precum și orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe EFFRENE.RO  care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. 

 

17.2. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti „Termeni si Conditii” de Utilizare a site-ului EFFRENE.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.